1.Sınıflar Hoşgeldiniz Partisi

Minikler Artık Okullu Oldu
ERdem Koleji 1. sınıf öğrencilerimize, oryantasyon haftası bünyesinde 1 haftalık program gerçekleştirildi.Uzman Rehber öğretmenler önerileri ve okul idaresi tecrübesi ile kararlaştırılan etkinlikler,11 Eylül Pazartesi itibari ile minik öğrencilerimize uygulanmaya başlandı.
6 yaş grubu öğrencilerimizin öğretmenlerine,sınıflarına, binalarına ve en önemlisi de arkadaşları ile iletişim kurabilmelerini sağlamak, alışma dönemini eğitim döneminden önce gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen etkinliklerde; çocuklarımızın eğlenmesi,eğlenirken öğrenmeleri ve alışma dönemlerini atlatmaları hedeflenmiştir.
İlk sınıf arkadaşları ve eğitim hayatlarının ilk yılında arkadaşlarıyla hoşgeldin pastası kesen miniklerimiz, ilk haftayı çok yararlı bir şekilde atlattılar.
Öğrencilerimiz bizim en değerli emanetlerimiz.