Logo Loading

12.Sınıf Velilerimiz Erdem Koleji’ nde

Erdem Koleji Gnl.Mdr. M.Örfi SÖNMEZ ve okul idarecilerimiz,12. sınıf velilerimiz ile bir araya geldi. “Erdem Koleji’ nde 12. Sınıf Olmak” konulu toplantıda,sınavlar hakkında bilgilendirme, bu süreçte ailelere düşen sorumluluklar hakkında fikir alış verişinde bulunularak, velilerimize 2017-18 Eğitim-Öğretim dönemi planları anlatıldı.
12. sınıf öğrenci velilerimizin heyecanını atlatabilmeleri,sınava hazırlanan öğrencilere nasıl yaklaşmaları konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu.ERdem Koleji Gnl Mdr M.Örfi SÖNMEZ; Erdem Koleji 2017-18 Eğitim-Öğretim döneminde Erdem Ailesi olarak neler yapacakları,hedefleri ve geçmişten bugüne Erdm Koleji başarılarını paylaştı velilerimizle.
Gnl Mdr Sönmez;Hedeflerimiz doğrultusunda, velilerimizin desteğinin olmazsa olmaz-ımız olduğunu belirten Sönmez; tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize sağlıklı,başarılı,hayırı bir yıl olması dileklerini paylaştı.
Rehber öğretmenlerimizin yaptığı sunumla; 12. sınıf öğrencilerine,sınav kaygıları ve bu kaygıları aile destekleri ile nasıl atlatılabileceği konularında fikir alış verişinde bulunuldu.
Karşılıklı olarak verimli bir toplantı geçiren 12. sınıf idareci ve velilerimiz karşılıklı olarak hayırlı bir yıl temennilerinde bulundu.