18 Mart Çanakkale Zaferi 102 Yaşında

Çanakkel Zaferi’ nin 102. yıl dönümünü coşku ve gurula kutlayan Liseli Erdemliler, yaptıkları t.yatro gösterisi ile tüm program boyunca taktir topladılar. Guruun yanında hüznünde yaşandığı önemli ve nadir günlerden biridir 18 Mart programları. Erdem Koleji lise öğrencilerimizde bu duygularla hakkını vererek hazırladıkları, özveri ile çalıştıkları anma etkinliklerinde duygu yüklü anlar yaşattılar tüm izleyicileri. Tiyatro gösterisi ardından hep bir ağızdan orotoryo gösterisi ile okudukları İstiklal Marşı canlandırması ise akılda kalıcı canlandırmalardı. Liseli Erdemlilerin,18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü coşkulu kutlaması izlemeye değer bir anma gerçekleştirdi. Programımız içerisinde milli manevi duygularımızı tazeleyerek, sorumluluklarımızı birkez daha hatırlayarak geleceğimiz olan gençlerimizle birkez daha tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle hep birlikte yad ettik.