19 Eylül Gaziler Günü Ziyareti

Liseli Erdemlilerden örnek davranış.19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla;9. sınıf öğrencilerimiz Gaziantep Muharif Gaziler Derneğini ziyaret ettiler.
Gaziler imiz tarafından karşılanan öğrenci ve öğretmenelrimiz duygusal anlar yaşarken, örnek bir davranış sergileyerek çok anlamlı bir programı gerçekleştirdiler.
Dernek içerisinde oluşturulan anı köşeleri hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, Gazilerimizin göstermiş olduğu büyük cesarete bir kez daha hayrn kaldılar.
Krşılıklı olarak çok duygusal paylaşımlar yaşayan Erdemliler, Gazilerimiz ve Gaziantep Muharif Gaziler Derneği tarafından da tebrik edildiiler. Gazilerimiz ülkemiz için, bizlerin daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri için,kendi canlarından fedakarlık yapmış olmalarından büyük gurur duyduklarını ifade ederken,tek istedikleri şeyin gençlerin,öğrencilerin,yeni nesillerin Erdem Koleji lise öğrencilerinin göstermiş olduğu vefa örneğine hasıl olmaları.
Gaziantep Muharif Gaziler Derneği ve yetkililerine bir kez daha bize bu kutsal hisleri yaşattıkları için teşekkür ederiz.