2015 ÖSYS SONUÇLARI

ÖSYM tarafından açıklanan 2014-2015 Eğitim – Öğretim Yılı Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sonuçlarına göre Erdem Koleji mezunları tercih ettikleri bölümlere yerleşmenin mutluluğunu yaşıyor. Üst üste elde ettiği YGS-LYS ve TEOG başarılarıyla Türkiye’nin zirvesine yerleşen Erdem Koleji, başarı geleneğini bu yıl da bozmadı.

Erdem Koleji mezunlarından; 28‘i Tıp Fakültelerine, 1o’u Mühendislik Fakültelerine, 10’u Mimarlık Fakültelerine, 7’si Hukuk Fakültelerine, 7’si Diş Hekimliği Fakültelerine, 2’si Eczacılık Fakültelerine, 6’sı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne, 6’sı PDR bölümüne, 2’si Beslenme ve Diyetetik Bölümüne yerleşmeye hak kazanmış; tercih yapan 30 öğrencimiz de Türkiye’nin önemli devlet ve özel üniversitelerine yerleşmeyi başarmışlardır.

Erdem Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Safa ZORLU ‘’Öğrencilerimizin aldığı bu sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken aynı zamanda üniversite yaşamlarında başarılarının devam edeceğini, okul olarak onların üniversite hayatlarında da destekçileri ve takipçileri olacaklarını belirtmiş; sınavda emeği geçen herkesi kutlayarak teşekkürlerini iletmiştir.