2017-18 Eğitim Dönemi Veli Seminerleri

Erdem Koleji Veli Seminerleri devam ediyor!Artık ortaokulluyuz seminerinde,uzman öğretmenlerimiz 5.sınıf velilerimizle buluştu. TEOG bilgilendirmeleri,10 yaş öğrenci psikolojisi vb. konularda ailelere önemli tavsiyeler verildi.
2017-18 Eğitim-Öğretim döneminde sadece öğrenci,öğretmen seminerleri değil, veli seminerlri de organize eden Erdem Koleji; eğitim hayatının en önemli parçaları olan; öğrenci,öğretmen ve veli seminerlerini gerçekleşiriyor.
Bizim için çocukların yetişirilmesinde,eğitim hayatında; velilerimizle içiçe olmak,sürekli ve sağlıklı iletişim içerisinde olmak ve velilerimizin tüm eğitim sürecinden haberdar olmasını sağlamak en öncelikli konumuz.
Eğitim-öğretim sürecinde; öğrenci,öğretmen ve velilerimizle sürekli gelişime açık bir yol izlemek Erdem Koleji’ nin önceliklerindendir.