2017-18 Rehberlik Zümresi seminerleri devam ediyor

Erdem Koleji Rehberlik zümresi,Aile ve Çift Terapisti Dr.Nevin Dölek ile; “Kısa Süreli,Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi”‘nde buluştu.Erdem Koleji Şahinbey kampüsünde gerçekleştirilen eğitim, 11-12-13 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Erdem Koleji olarak; öğretmen gelişimi,rehberlik zümresi eğitimlerini önemsiyoruz.
Bizim için; kaliteli bir eğitim hayatı; sürekli gelişmek ve yenilenmekten geçiyor.Bu amaçla öğrenci ve öğretmenlerimizin okul içi ve okul dışı konu ve konuklarla farklı ortam ve alanlarda farklı çalışmalar yapmalarını destekliyor, her konuda tam destek sağlıyoruz.
Erdem Koleji Rehberlik Zümresi; 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına yeni  Aile ve Çift Terapisti Dr.Nevin Dölek ile; “Kısa Süreli,Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi”‘ ile başladı.