2017 YGS Provaları

Lise son sınıf öğrencilerimizin heyecanı dorukta. Gelecek hayatları için büyük bir basamak olan YGS sınavaına hazırlanmak liseli öğrenciler için büyük bir stres aslında. Erdem Koleji öğretmenleri olarak onları YGS sınavına eksiksiz hazırlama amacımız var.
Öğrencilerimizin dersler, birebir ders anlatımı ve takibi, sınav öncesi öğrencilerin beslenme tutumlarına kadar bir çok konuda onları yetiştirme gayreti içerisindeyiz.
Doğru ders çalışm, doğru beslenme,sosyal hayattan kopmadan motive olmaları için birçok ayrı branş ve dalda çalışmalar yapıyoruz.
Son olarakta sınavların yaklaştığı bu tarihlerde YGS provaları ile tamamiile sınav günününü yaşatmak karşılaşacakları her türlü zorlukla önceden karşılaşmalarını sağlamak bizim için önemli.
Kapıda kimlik kontrolü, içerise tüm fiziksel ihityaçların karşılanması ve dijital saat ile YGS provalarını gerçekleştirdik.
Öğrencilerimizin provalarla bir nebze olsun YGS heyecanını atlatmalarını sağladık.