Eğitimin ilk basamağı olan okul öncesi eğitimde de söz sahibi Gaziantep Özel Erdem Koleji, bünyesinde hizmet veren Hasan Kalyoncu Anaokulu ile Erdemli öğrencilerin eğitimle buluştuğu ilk nokta olmaktadır. Hasan Kalyoncu Anaokulu’nda eğitim-öğretime başlayan öğrenciler, Özel Erdem Koleji’nde ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini tamamlama imkanına sahip olurken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde ise akademik eğitim alma imkanı bulmaktadır.
Hasan Kalyoncu Anaokulu’nda öğrencilerin gelişimlerini destekleyici sınıf ortamında, her yaş grubunun gelişimsel özelikleri dikkate alınarak, çift ana dilli, toplumsal değerlerimizi koruyan, özgüveni yüksek, eleştirel düşünme becerisi yüksek, sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmek için, ailelerin de katılımını sağlayan gelişimsel eğitim programı uygulamaktadır.
Hasan Kalyoncu Anaokulu’nun vizyonu, Eğitimin ilk basamağı olan erken çocukluk döneminin güvenli bir ortamda, sevgi dolu bir eğitimle, çocuklarımızın ilgi, gereksinim ve bireysel farklılıkların göz önüne alarak potansiyellerini en üst seviyeye taşıyıp; değerler eğitimimizle iyi ve ahlaklı insan olmayı benimseyen, yaşayarak öğrenen, geleceğini düşünen, araştıran ve öğrenmeyi öğrenen parlak nesiller yetiştirmektir.Hasan Kalyoncu Anaokulu, Erdem Koleji ailesi bünyesinde uzman kadrosu ve psikolog eşliğinde çocukların güçlü yanları ve potansiyellerini ön plana çıkararak iyi ve ahlaklı bireyler yetiştirme hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Etkinlikler | Anaokulu

Tüm Etkinlikleri Görüntüle