Bahar Şenliği

ERDEM KOLEJİNDE BİR ETKİNLİKTE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE

Hızla büyüyen Erdem Koleji anaokulu öğrencilerini unutmadı. Okulda düzenlenen bahar şenliği etkinliği, anaokulu öğrencilerinin coşkusuyla tam bir festival havasında geçti.

Şenlikte öğrenciler, palyaço gösterisi, yüz boyama etkinliği , kaşıkla yumurta taşıma yarışı , İngilizce tiyatro , drama öğretmeni ile marakas çalışması ve müzik öğretmeni eşliğinde ritim çalışması yaptılar..

Gaziantep’teki çeşitli anaokullarından şenliğe katılan minik misafirler; dağıtılan makarna , mısır ve pamuk şekerlerini keyifle yerken , müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Öğrencilerle birlikte şenliğe katılan veliler bahar şenliği kapsamında yapılan etkinlikten keyif aldıklarını belirterek böyle bir etkinlik düzenledikleri için Erdem Kolejine teşekkürlerini ilettiler..