Çanakkale’den Şehitler Köprüsüne, Destan Yazan Türküler

Erdem Koleji ortaokul öğrencilerimiz sadece Erdem Koleji kampüsü içerisinde değil dışarda da aktif bir şekilde programları takip ediyor. Sosyal kültürel gençler olabilmeleri için Erdem Koleji olarak her imkanı sağlayarak okul içi ve okul dışı birçok faaliyete katılım sağlıyoruz. Öğrencilerimiz bu kapsamda Hasan Kalyoncu Üniversitesi Gaziantep havaalanı yolu üzerinde bulunan kampüsü içerisinde  organize edilen “Çanakkale’den Şehitler Köprüsüne, Destan Yazan Türküler” programına katıldılar.Anlamlı ezgilerle tarihi gerçekleri ve hayatta yaşananları hissetmeye çalıştılar. Bu güzel program için kardeş kurumumuz Hsan Kalyoncu Üniversitesi yetkilileri ve program organizatörlerine kurumumuz adına teşekkürü bir borç biliriz.