Canlı Yayından Halfeti’deki Öğrencilerle Ortak Ders

Fen Zümremizin hazırladığı proje ile İnstagram ve Skype canlı yayınıyla Şanlıurfa/Halfeti’deki Dutluca İlkokulu öğrencilerine ders anlatıldı.

Erdem Koleji, geleneksel haline gelen projelerinden biri olan canlı yayında ders anlatımına bir yenisini daha ekledi. Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Emine Sevgi Ünlükaya, İnstagram ve Skype ile canlı bağlanılan Şanlıurfa/Halfeti Dutluca İlkokulunda eğitim gören öğrencilere ders anlattı.

Fen bilgisi dersi dinleyen ve canlı yayında öğretmenleriyle beraber küçük deneyler yapan öğrenciler, konunun daha iyi anlaşılabilmesi için Ünlükaya’ya sorularıyla eşlik etti. Dersin sonunda memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler farklı derslerle yayının devam etmesini istediklerini dile getirdi.