Dünyanın dört bir yanından Erdem’e geldiler

Erdem’li mezunlar buluştu.

Gaziantep’in ilk eğitim kurumlarından olan Özel Erdem Koleji’nin mezunları geleneksel Mezunlar Günü kahvaltı programında bir araya gelerek hasret giderdi.

Özel Erdem Koleji’nin mezunları geleneksel Mezunlar Günü’nde bir araya geldi. Gaziantep’in köklü ve seçkin eğitim kurumları arasında olan Erdem Koleji’nin mezunları arasında şehir ve bölgenin geleceğini yönlendirecek çok sayıda iş insanı da yer alıyor.

Erdem Koleji Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen Mezunlar Günü Kahvaltı programında, mezunlar okulun yöneticileri ve öğretmenleri tarafından karşılanırken Erdem Koleji Genel Müdürü M. Örfi Sönmez, 1998 yılından bu yana mezun veren okulun şehre ve bölgeye katkı sağlayan, dünyanın bir çok bölgesinde eğitimine devam ederek önemli görevlere gelen tüm mezunları ile bir araya gelmenin gurur verici olduğunu söyledi.

Sönmez,  “Erdem Koleji’nden mezun olup eğitimine çok iyi şekilde devam eden mezunlarımızın hepsi bugün birer doktor, mühendis, iş kadını veya iş adamı olarak tekrar Erdem Koleji’ne geldi. Öğrencilik yıllarında yaşadıkları mutluluğu bir kez daha burada tatmak için bir arada olan mezunlarımıza teşekkür ediyor, Erdem Koleji’nin büyük bir aile olmasında  mezunlarımızın katkısının büyük olduğunu özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

Yıllar sonra mezun oldukları sıralarda eski anılarını yeniden yaşayan ve arkadaşlarıyla buluşan Erdem Koleji mezunları ise,  lisede aynı sırada eğitim gördükleri arkadaşları ile yıllar sonra iş hayatına atılmış, daha olgun yaşlarda bir araya gelmiş olmanın verdiği mutluluğu Erdem Koleji yetkililerine borçlu olduklarını dile getirerek, organizasyonu gerçekleştiren tüm idareci ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.