El Emeği Robotlar Yarışıyor

El emeği robotlar yarışıyor! E-Robotik Kulübümüz RABBITBotla;Robotun zıplayabilmesi için parçaların motora nasıl bağlanması gerektiğini öğrendi.
Robotik kulubü ortaokul öğrencilerimiz maharetlerini sergiliyorlar ama bu sefer robot yapımında. Öğrencilerimiz tecrübeli öğretmenlerinin destekleri ile robotlarını yapıyor daha sonra bu robotlarla yarışma düzenliyorlar. Erdem Koleji kampüsü içerisinde robotik sınıfımızda gelişmiş teknoloji aletleri ile çalışmalar yapma imkanı sunulan öğrencilerimiz robotun sistemini kurmayı, sistemler arası hareket yetisini kazandırmayı, hareket yetisi kazandırdıkları robotlarını daha aktif hareket etmesini sağlayarak daha fazla verim almaya çalışıyorlar. Bu sayede de bir çok bilgiyi öğretmenleri tarafından sadece anlatılarak değil kendileri emek vererk öğrenmiş oluyorlar.