Erdem Canlı Yayın Derslerine Devam Ediyor

Erdem Koleji Fen Zümresinin hazırladığı Instagram canlı yayınıyla Van/Başkale’deki ortaokul öğrencilerine ders anlatıldı.

Erdem Koleji gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Farklı şehirdeki okul öğrencileri ve öğretmenleriyle bağlantı kuran Erdemli öğretmenler, canlı yayında ders anlattı. Fen bilgisi dersi anlatan Erdem Koleji öğretmeni konunun daha iyi anlaşılabilmesi için yayında “Kimyasal değişim, hücre modeli ve ışığın yansıması” deneyleri yaptı. Canlı yayından ders dinleyen öğrenciler, sorularıyla derse katılım sağladı.

Deneyde ortaya çıkan renkli görüntüler öğrencilerin ilgi ve beğenisini topladı. Elindeki imkanları değerlendirerek başka yerde ki öğrencilerinde bundan faydalanmasını isteyen Erdem Koleji yönetimi ve öğretmenleri yaptıkları projenin ilerleyen zamanlarda da devam edeceğini belirtti. İkincisi gerçekleştirilen canlı yayına yenilerinin ekleneceğini bildirdiler.