Erdem Koleji Çanakkale de

Erdem Koleji lise öğrencilerimiz;6 Nisan Perşembe günü,şanlı tarihimizin yazıldığı Çanakkale ilimize ziyaret düzenledi. Birçok farklı ulusu ve ülkenin içerisinde olduğu Çanakkale savaşı’ nın yaşandığı yerleri görmek için sabırsızlanan Erdemliler, büyük bir heyecanla Çanakkale ilimizi ziyarete gittiler. Savaşın yaşandığı yerleri, dönemin askerlerinin yemek listelerini tek tek okuyarak dönemin ağır şartları altında kazanılan bu zafere bir kez daha hayran kaldılar.  Büyük zaferin kazanıldığı, destanlar yazılan Çanakkale Zaferimizin yaşandığı iÇanakkale ilimizden dönerken fedakar askerlerimize, komutanlarımıza karşı büyük bir hayranlıkve ülkemiz adına büyük bir gururla geri dönen öğrencilerimiz mutluluklarını  gizleyemediler.
Çanakkale ilimizi ziyaret imkanı sağlayan Gaziantep Şahinbey Belediyesi Bşk. Sayın Mehmet Tahmazoğlu’ na ve Şahinbey Belediye yetkililerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.