Erdem Koleji Eko-Okul Projesi

Erdem Koleji öğrencileri eko okul projesi kapsamında birçok taktir edilesi çalışmaya imza attı. Yaşadıkları dünyaya, doğaya ve herşeyin daha sağlıklı olabileceğine olan inançlarını yoğun ders programlarının yanında eko-okul projlerine çalışarak gösterdiler. Doğaya olan aşklarını “Yaşadığımız Doğayı Korumak ve Doağanın Kirletilmesine Farkındalık Oluşturmak” amacıyla birçok farklı çalışmalar ürettiler, yaşları küçük olmasına rağmen birçok projede duyarlı öğretmneleri ile beraber çalıştılar. “Başka Dünyamız Yok” adlı tiyatro oyunları ise bu projelerinden sadece biri. Öğretmen ve öğrencilerimiz; Erdem Koleji tüm ilköğretim öğrencilerimizin emek ve destek verdiği Eko-okul kapsamında birçok duyarlılık örneği olacak olan çalışmalar yürütmeye devam ediyorlar.