Erdem Koleji Kutlu Doğum Programı

Erdem Koleji ilköğretim öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Kutlu Doğum programımızı 10 Nisan 2017  Pazartesi akşamı velilerimizin yoğun katılımı ile Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin  müzik öğretmenleri ile özverili çalışmalarla hazırlamış oldukları programda sahneye çıkan küçük Erdemliler, icra ettikleri ezgiler, okudukları ezberler ve program sonunda Peygamber efendimizi temsil eden gülleri annelerine taktim etmeleri programa katılan tüm konuklar tarafından büyük alkış aldı. Okunan şiirler sonrası Müzik öğretmeni Nizamettin SAFA nın konseri ve semazen gösterisi ile bu muhteşem gece sonlandı. Ama akıllarda kalmaya devam edeceğinden eminiz. Bu geceye ev sahipliği yapan kardeş kurumumuz Hasan Kalyoncu Üniversitesine ve bu muhtesem programi renklendiren tum konuklarimiza teşekkür ederiz.