Erdem Koleji Öğrencilerine Bir Madalya Daha

Erdem Koleji 6. Geleneksel Kurtuluş Kupası Yüzme Yarışlarında 2.’lik ödülü aldı.

Şehitkamil Belediyesinin düzenlediği 6. Geleneksel Kurtuluş Kupası Yüzme Yarışlarında fen lisesi öğrencilerimizden Vera Ceren Kal, 14 yaş 50 metre sırt üstü yüzme yarışmalarında Gaziantep 2.si olmuştur.

1. sınıfta ailesinin yönlendirmesiyle yüzmeye başlayan Ceren, 8. sınıfta sınav dönemiyle birlikte verdiği aradan sonra tekrar yüzmeye başladı. İlerde iyi bir yüzücü olacağına inanan öğrencimiz diğer öğrencilerinde spor yapmaya teşvik edilmesi gerektiğini söylüyor.

Erdem Koleji Anadolu ve  Fen Lisesi Müdürü Ökkeş Ünlükaya öğrencimizi tebrik etti ve “Öğrencimizin ilerde daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyoruz, her konuda olduğu gibi bu konuda da öğrencilerimizin destekçisiyiz.” dedi.