Erdem Koleji Özde-Bir Sınavında Başarıya Doymuyor

Daha önce gerçekleşen Türkiye geneli deneme sınavlarında başarıların altına hep adını yazdıran Erdem Koleji, bu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Mart ayının son gününde gerçekleştirilen ÖZDE-BİR deneme sınavında okulumuz Fen Lisesinden Ali Çayır Türkiye birincisi, Dilem Tülek Türkiye üçüncüsü, M. Ali Çelik Türkiye dördüncüsü, Ahmet Burak Yavuz Türkiye sekizincisi oldu.

Genel Değerlendirmede ise okulumuz, Türkiye genelinde sınava katılan tüm okullar arasında; 9. sınıflarda 134 okul içinde yedinci, 10. sınıflarda 144 okul içinde altıncı, 11. sınıflar içinde 141 okul içinde ikinci olarak ve öğrenci bazında okulumuzdan 50 öğrenci, Türkiye geneli ilk 100’e girerek başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı.

Düzenli ve azimli çalışmanın, başarının anahtarı olduğunu ifade eden genel müdürümüz Mehmet Örfi Sönmez, Türkiye geneli dereceye giren tüm öğrencilerimizle gurur duyduklarını belirterek bu başarıda emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.