Erdem Koleji’nde 25 Aralık Yöresel Sergi Programı

Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünde tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Erdem Koleji İlkokulu olarak 25 Aralık Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu için hazırlanan etkinlikler okulda bayram havası yaşattı. Şenlik şeklinde hazırlanan programda sergi, davul zurna ve halay programa renk kattı. Miniklerin giydiği Gaziantep kültürünü yansıtan yöresel kıyafetler ilgi odağı oldu.

İlkokul öğretmenlerimiz , öğrencilerimiz ve velilerin hazırladığı 25 Aralık Yöresel Sergi Programında yok yoktu. Gaziantep kültürüne ait yemekler de hazırlanan sergide, serginin açılışını yapan Genel Müdür Mehmet Örfi SÖNMEZ’e ikramlarda bulunan öğrencilerimiz tarihi eşyaları sergileyip, yöresel kıyafetler giyerek gelenek ve göreneklerimizi canlandırdılar.