Erdem Kolejinde Gururlandıran YKS Başarısı

Erdem Koleji, geleneksel hâle gelen başarılarına bir yenisini daha ekledi. Anaokulundan itibaren okulumuz bünyesinde öğrenim gören Fen Lisesi öğrencimiz Mehmet Deniz Kızılırmak, 2019 YKS’de 532. olarak Türkiye genelinde ilk 1000 kişi arasına girdi ve büyük bir başarıya imza attı.

Bu başarı Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül tarafından onurlandırıldı. Sayın Gül, Türkiye genelinde 532. olan Mehmet Deniz Kızılırmak’a ve Gaziantep genelinde ilk 1000’e giren 48 öğrenciye başarı belgesi takdim etti. Öğrencileri bu başarılarından dolayı tebrik eden Sayın Gül, emeği geçen veli, öğretmen ve okul idarecilerine de teşekkürlerini iletti.

Her geçen yıl üzerine katarak başarılarına devam ettiklerini ifade eden Genel Müdürümüz Mehmet Örfi Sönmez, “Anaokulundan itibaren Erdem Koleji çatısı altında öğrenim gören Mehmet Deniz’in bizleri gururlandıran başarısında katkı sahibi olmak, bu başarının bir parçası olmak bizi onurlandırıyor. Öğrencimizi yürekten kutluyorum ve üniversite hayatında kendisine başarılar diliyorum.” dedi.