Erdem Kolejinde Kariyer Günleri

Lise öğrencilerimiz, gelecekte okumak istedikleri bölümleri, Hasan Kalyoncu Üniversitesinde görev yapan 7 dekan ve 25 akademisyenden öğrendi. Sorular sorarak bölümlerle ilgili akademik ve mesleki bilgiler edinip üniversite ve çalışma hayatında nelerle karşılaşabileceklerini ilk ağızdan dinledi.

Programın açılış konuşmasını Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Edibe Sözen gerçekleştirdi. Hasan Kalyoncu Üniversitesindeki bölümler ve yapılan faaliyetler hakkında genel bilgiler veren Sözen, öğrencilerin üniversite tercihlerinde nelere önem vermeleri gerektiğine dikkat çekti.

Kurulan stantlarda öğrencileri kendi bölümleri hakkında bilgilendiren Eğitim, Güzel Sanatlar, Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, Meslek Yüksek Okulu, Hukuk Fakültelerinden dekanlar ve akademisyenler, öğrencilerimize merak ettikleri konularda bilgi verdi.