Erdem Kolejinde Karne Heyecanı

Türkiye genelinde yaklaşık 18 milyon öğrencinin karnelerini aldığı 2018-2019 eğitim öğretim yılının 2. döneminde, öğrencilerimiz karnelerine kavuştu. Karne alan öğrencilerin ve velilerin heyecanı görülmeye değerdi. Hasan Kalyoncu Anaokulunda, karnelerini alıp bir sonraki eğitim öğretim senesinde ilkokul birinci sınıfa geçecek miniklerimizin ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Anadolu ve Fen Liselerimizden mezun olacak öğrencilerde ise buruk bir sevinç vardı. Uzun bir zaman Erdem Kolejinde eğitim gören öğrenciler, karnelerini uzun yıllar beraber tüm duygularını paylaştıkları öğretmenlerinden alırken mutlulukla gözyaşı iç içeydi. Erdem Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Ökkeş Ünlükaya, mezun olan öğrencilere akademik hayatlarında başarılar diledi.

Genel Müdürümüz Mehmet Örfi Sönmez, karne alan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek tüm öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. Öğrencilerden güzel ve verimli bir tatil geçirip yeni eğitim-öğretim yılına zinde girmelerini isteyen Sönmez, öğrenciler ve velilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.