Erdem Kolejinde Ortaokul Buluşması

Erdem Kolejinde idareciler, 5. sınıfa geçen öğrencilerle dönem değerlendirme toplantısı gerçekleştirip sohbet ettiler.

Okulumuzda 5. sınıfa geçen öğrencilerimizle idarecilerimiz, dönem değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Beraber limonata içip gelecek hakkında konuşulan sohbette idarecilerimiz, öğrencilerimize bugünlere nasıl geldiklerini, hangi yoldan geçtiklerini, tecrübelerini aktarırken öğrencilerimiz de, ileride yapmak istedikleri mesleklerden bahsettiler.

İlkokuldan ortaokula geçişte ne gibi farklılıklar gördüklerini, arkadaş çevrelerini, derslerine giren yeni öğretmenlerini anlatan öğrencilerimiz heyecan doluydu. Yaptıkları aktiviteleri ve gördükleri dersleri büyük bir istekle anlatan öğrencilerimiz, idarecilerimize okudukları kitabı, eğitimlerini, becerilerini anlatmak için sıranın kendilerine gelmesini heyecanla beklediler.