ERDEM KOLEJİ’NDE ŞAMPİYONLUK GELENEĞİ BOZULMADI

Gaziantep’te yapılan Gençler Karate Müsabakalarında okulumuz, geleneği bozmayarak yine şampiyon oldu.

Birçok okuldan sporcunun katılımıyla gerçekleşen Gençler Karate müsabakalarında heyecan doruktaydı. Farklı dalda ve sıklette sporcular, birincilik kürsüsüne çıkmak için kıyasıya mücadele etti. Adrenalinin yüksek olduğu karşılaşmalarda okulumuz 12. sınıf öğrencisi Emine Aybüke Subaşı, 64 kilo Kumite dalında bu sene de birinciliği kimseye bırakmayarak altın madalyanın sahibi oldu.

Daha önce olduğu gibi bu sene de Türkiye şampiyonasında şampiyon olup Gaziantep’i ve okulunu en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Emine Aybüke Subaşı, “Çok çalışıyorum ve şampiyon olmak için elimden geleni yapıyorum. Şükürler olsun bu sene de il genelinde şampiyon olmak nasip oldu. Şimdiki hedefim, Türkiye şampiyonasında altın madalyanın sahibi olmak. Bunun için antrenmanlara ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

1 Yorum

1. ahmet demir
    added on 4 Şub, 2019
    Cevapla

çOK MÜKEMMEL BİR BAŞARI, ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİM.