Erdem Kolejinde Sıfır Atık Defilesi

Erdem Kolejinde ezberleri bozan bir defile düzenlendi. Amfi salonumuzda gerçekleşen defilede, ilkokul ile ortaokul öğrencilerimiz, atık durumda olan maddeleri kendi hayal güçlerine ve giyim zevklerine göre yeniden yorumlayarak kendileri için kıyafetler tasarladı. Bu kıyafetlerle Sıfır Atık Defilesi gerçekleştirildi.

Tasarladıkları kıyafetleri giyip sahnede yürüyerek sergileyen öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden okunuyordu. Velilerin, okul idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği defile, izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı ve atık maddelerle yeniden tasarlanan her kıyafet, izleyiciler tarafından büyük alkış topladı.

Jüri koltuğunda okulumuz Sınıf Öğretmeni Hasan Özer, Sınıf Öğretmeni Ayşen Atalay, Fen Bilimleri Öğretmeni Emine Sevgi Ünlükaya ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Yasemin Güler’in oturduğu defilede; jüri tarafından oylanan ve tasarladıkları kıyafetlerle ilkokuldan ve ortaokuldan ilk üçe giren öğrencilerimiz, ödül olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda okul idarecilerimizin makamında bir gün oturmaya hak kazandı.