Erdem Kolejinde Zeka Oyunları Yarışması

Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından düzenlenen ve okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşen İl Geneli Zekâ Oyunları yarışmasında heyecan yüksekti. Yarışmaya Gaziantep’te bulunan özel ve devlet okullarından 210 öğrenci, birinci olabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

İlkokul ve Ortaokul düzeyinde Reservi, Pentago, Mangala, Kulami, Q-Bitz ve Equilibrio kategorilerinde yarışan öğrenciler, yarışma sonucunu heyecanla bekledi. Sonuçlar belli olduktan sonra derece alan öğrenciler açıklandı ve ilk 3’e giren öğrencilere madalya ile hediye olarak zekâ oyunu takdim edildi. Birinci olan öğrenciler 27-28 Nisan’da Bursa’da yapılacak Türkiye şampiyonasında Gaziantep’i temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmalar sonucunda okulumuz öğrencilerinden Abdurrahman Kerem Özsevik Equilibrio oyununda birinciliği elde ederken Erdem Güllübaş üçüncülüğü elde etti. Pentago oyununda Muhammed Kartal birinciliği elde ederken Kulami oyununda Emirhan Erbalcı üçüncü oldu. Katılım sağlayan herkese teşekkür eden ve ilk üçe giren öğrencilerini tebrik eden Genel Müdürümüz Mehmet Örfi Sönmez, “Bursa’da yapılacak Türkiye şampiyonasında ilimizi ve Erdem Kolejini temsil edecek birincilerimize başarılar diliyorum” dedi.