Erdem Kolejinden Anlamlı Ziyaret

Erdem Koleji öğrencileri “Karbon Ayak İzi” projesi kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etti.

15 Aralık 2015 Salı günü, Erdem Koleji beşinci sınıf öğrencilerinden oluşan 15 kişilik “Karbon Ayak İzi Farkındalık Oluşturma Timi” Hasan Kalyoncu Üniversitesi rektörü sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

“Sıfır emisyon ” sloganıyla yola çıkan doğa dostu üniversite HKÜ’nün genç beyinlerinden sayın Mete Yılmaz’ın konuyla ilgili yaptığı kapsamlı sunum sonrası, Erdem Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, 800 panelli “Güneş Enerji Sistemini” yerinde incelediler. Erdem Koleji 5. Sınıf öğrencileri kendi projelerini tanıtıp, yeni fikirler edindiler.
Erdem Koleji öğrencileri, Prof. Dr. Tamer Yılmaz’a projelerini sundular. İlk ve öncelikli amaçlarının toplumda farkındalık yaratmak olduğunu dile getirdiler. Erdemli gençler “Küçük adımlarla yola çıktık, ancak büyük hedeflerimiz var dediler.”