Erdem Kolejinde Bedenden Oyuna Müzik Eğitimi

Erdem Kolejinde Bedenden Oyuna Müzik Eğitimi Derneği’nin (BOMED) “Bedenin Büyülü Sesleri” konulu semineri düzenlendi.

Okulumuzun ev sahipliği yaptığı seminere katılım yüksekti. Gaziantep, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa, Kilis illerinden katılan müzik, sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine yönelik yapılan bu seminerde katılımcılara, “Bedenin Büyülü Sesleri” eğitimi verildi.

Çeşitli müziklerle ritim tutma, perküsyon ve beden dili kullanılarak dans etme eğitimleri verilen seminerde eğlenceli anlar yaşandı. Program sonunda katılımcılara uluslararası geçerliliği olan sertifika verildi.

Organizasyonu gerçekleştiren BOMED eğitimcisi İbrahim Topçu, “Verdiğimiz eğitim, insan bedenini vurmalı bir enstrüman gibi kullanıp müzikal ritimler oluşturarak yapılan koreografilerle zenginleşen çok keyifli bir perküsyon türüdür. Bu sayede biz de kendi kompozisyonlarımızı oluşturarak bunları öğretmenlerimize aktarıyor onlar vesilesiyle öğrencilerin eğitiminde akılda kalıcılığın daha da artmasını sağlıyoruz” dedi.