Erdem Kolejinin Mezuniyet Günü

Erdem Koleji, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenini Hasan Kalyoncu Üniversitesinde düzenledi. Ortaokul ve lise öğrencilerinin mezuniyetinin gerçekleştiği gecede, velilerin yoğun katılımı vardı.

Ortaokul öğrencilerimizin Beden Perküsyonu gösterisi ile başlayan program, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karayılan, Genel Müdürümüz Mehmet Örfi Sönmez ve İlk ve Ortaokul Müdürümüz Ramazan Büyükkaya’nın konuşmasıyla devam etti. Mezun olan öğrencilerimize plâketlerinin verilmesinin ve öğrencilerimizin kep atma töreninin ardından ortaokul mezuniyet programı sona erdi.

Ortaokulun ardından başlayan lise mezuniyetinde ise buruk bir sevinç vardı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör V. Edibe Sözen, Genel Müdürümüz Mehmet Örfi Sönmez ve Anadolu ve Fen lisesi Müdürümüz Ökkeş Ünlükaya’nın konuşmasının ardından, anaokulundan liseye kadar Erdem Kolejinde eğitim görmüş öğrenciler sahnede yer aldı. Öğrencilere Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör V. Edibe Sözen tarafından plâket takdim edildi.

Anadolu ve Fen Lisesinden mezun öğrencilerimizin teker teker sahneye çıkıp plâketlerini almasıyla devam eden programın ardından öğrenciler, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü önüne geçerek kep attı. Kep atma töreninin ardından mezuniyet programı sona erdi. Mezuniyetin buruk sevincinin yaşandığı gecede okul yönetimimiz, mezun olan öğrencilerimize hayat boyu başarı diledi.