Erdem’de Mezuniyet Coşkusu

Erdem Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet programını Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde büyük bir coşkuyla kutladı.

Hasan Kalyoncu Anaokulu ve Erdem Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenini Hasan Kalyoncu Üniversitesinde gerçekleştirilen programla tamamladı. “Anaokulundan Üniversiteye” sloganıyla eğitime devam eden kolej, velilerin yoğun katılımı ve ilgisiyle devam eden törende öğrencilerin gösterileriyle renkli sahneler ortaya çıktı.

Anaokulu öğrencilerinin gösterileri ve ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları koro büyük alkış topladı. Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez’in açılış konuşmasıyla tören başladı. Diploma ve madalyaların verilmesi sonunda öğrencilerin kep atma töreni gerçekleştirildi. Yapılan sunumların sonunda program sınıf öğretmenlerine yapılan çiçek takdimiyle sona erdi.

Mezuniyet sevinci ve burukluğunun bir arada yaşandığı törende okul yönetimi mezun olan öğrencilerine hayat boyu başarı diledi.