Erdem’de oryantasyon zamanı

Her yaştan öğrenciye kucak açabilen Gaziantep’in köklü kurumlarından Erdem Koleji, 2017-2017 Eğitim Öğretim Dönemi oryantasyon haftasında öğretmen-öğrenci ve  tüm velileriyle bir araya geliyor. Erdem ailesine yeni katılan öğrencilerin okula uyum süreçlerinin sağlıklı ve verimli şekilde olması için düzenlenen oryantasyon programları 15 Eylül’e kadar sürecek.

Okulda düzenlenen oryantasyon programında veliler de okuldaki seminerlere katılarak, çocuklarının yıl içerisinde neler yapacağını, eğitim-öğretim, sosyal etkinlik, kişisel kazanımlar, geziler, organizasyonlar  gibi birçok başlıkta bilgi sahibi olabilecek. Erdem Koleji Şahinbey Kampusu’nda düzenlenecek programlar önceki yıllarda büyük ilgi görüyordu.

Anaokulundan üniversiteye  her eğitim kademesinde kaliteli hizmet sunan Erdem Koleji 1998 yılından bu yana bölgenin eğitim hizmetlerinin öncüsü oldu. Heyecanla başarıdan başarıya koşan kolej, 2016-17 eğitim-öğretim döneminde TEOG ve LYS başarılarıyla eğitim kalitesini ortaya koydu. TEOG sınavlarında yüzde  94 başarı ortalaması, 22 tam puan yapan öğrenci tablosu ile büyük bir başarıya imza atan Erdem Koleji’nin 117 öğrencisinin 115’i Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) üstün bir başarı göstererek tercih ettikleri bölümlere yerleşti.

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencileri; 28 öğrencilerinin tıp, 6 öğrencilerinin diş hekimliği, 6 öğrencilerinin eczacılık, 4 öğrencilerinin psikoloji, 5 öğrencilerinin hukuk, 12 öğrencilerinin mimarlık, 22 öğrencilerinin mühendislik, 6 öğrencilerinin öğretmenlik, 4 öğrencilerinin fizyoterapi-beslenme ve diyetetik, 13 öğrencilerinin iktisadi, idari ve sosyal bilimler, uluslararası ilişkiler, 4 öğrencilerinin de hava harp okulu ve diğer bölümleri kazandı.

Erdem Koleji ailesinin en önemli yapı taşlarını oluşturan Erdemli öğretmenler yeni yıl hazırlıklarında kolektif, proaktif bir çaba sarf ediyor. Erdemli öğretmenler düzenlenen eğitim ve seminerlerle yeni yılda gerçekleştirilecek çalışmaları değerlendirirken, Erdem Koleji bünyesinde eğitimin sac ayaklarından olan diğer iki önemli etkeni, öğrenci ve veliler içinde farklı konularda seminerler düzenleniyor, çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.