Erdeme Eko Okul Yeşil Bayrak Ödülü

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) ortak protokolüyle yürütülen Uluslararası Çevre Eğitim Programı çerçevesinde, Erdem Koleji 6 yıldır sürdürdüğü Eko Okul projesi kapsamında yeşil bayrak ödülünü taşımaya devam ediyor.

Bayrak alma yılı olan Erdem Koleji bu yıl hava, su, toprak, gürültü, ışık kirliliği konularıyla Eko Okul çalışmalarını sürdürüyor. Farklı etkinlikler ve çalışmalar hazırlayarak eylem planı oluşturup öğrencilerle birbirinden farklı projeleri sürdüren Erdem Koleji, iki yıldır Yeşil Bayrak ödülüne ev sahipliği yapıyor.

Okul içi ve okul dışı projeleri devam eden kolejin, okul içinde hazırladığı tiyatro gösterileri, sınıf içi panoları, Eko Okul hatıra köşesi ve okul dışı yaptıkları Eko Okul afişleriyle düzenlenen eylemler herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Erdem Koleji ilkokul öğrencilerinin katılımıyla devam eden proje diğer öğrencilere de farkındalık kazandırıyor.