Erdemli Öğrenciler Kurdukları Stantlarla Meslekleri Tanıttı

Erdem Koleji Ortaokul öğrencileri, amfi salonda kurdukları stantlarda, ziyaret eden öğretmen ve öğrencilere çeşitli mesleklerle ilgili bilgiler verdi.

Kurumumuzda geleceğe yönelik programlar hız kesmeden devam ediyor. Okulumuz Rehberlik Birimi tarafından organize edilen ve ortaokul öğrencilerinin kurdukları stantlarla gelen ziyaretçilere meslekleri tanıttıkları etkinliğe ilgi büyüktü. Ziyaretçiler hem mesleklerle ilgili bilgiler aldı hem de o meslekte neler yapılabildiğine dair sorularına cevaplar buldu.

Meslek tanıtım programında; gastronomi, arkeolog, askerlik, üstün zeka öğretmenliği, PDR, psikoloji, görsel iletişim tasarım, AB ilişkileri uzmanlığı, gemi mühendisliği, makine mühendisliği, mimarlık, astronomi, avukat, hâkim, savcı, fizyoterapi ve rehabilitasyon, diş hekimliği, hemşirelik, doktorluk, genetik mühendisliği, diyetisyenlik, acil tıp teknikerliği, eczacılık, uzay mühendisliği, uçak mühendisliği, yazılım mühendisliği, mekatronik mühendisliği, veterinerlik gibi geçmişimizde var olan ve geleceğimize ışık tutan birçok meslek dalı tanıtıldı.