Erdemli Öğrenciler Meslekleri Tanıyor

Erdem Koleji öğrencileri, gelecekte yapmak istedikleri meslekleri, ilkokuldan itibaren tanıma, öğrenme fırsatı buluyor.

Okulumuzda geleceğe yönelik projeler, ara vermeden devam ediyor. İlkokul öğrencilerimiz, gelecekte yapmak istedikleri meslekleri, o mesleği icra eden kişilerden öğreniyor. Sorular sorarak mesleklerin zorluklarını, çalışma şartlarını, nasıl bu mesleği yapabileceklerini, hangi yoldan geçeceklerini ilk ağızdan dinliyor.

Öğrencilerimize kendi mesleklerini anlatmaya gelen doktorlar, hemşireler, öğretmenler, bankacılar, polisler, mimarlar, hâkim ve mühendisler öğrencilerimize bu mesleklerde ne gibi şartlarla karşılaşacaklarını, saat kaça kadar çalıştıklarını, o meslekte tam olarak ne yaptıklarını anlatıp öğrencilerimizin kafalarındaki soru işaretlerine cevap olmaya çalışıyorlar.