Erdemli Öğrencilerin Resimlerine Sergileme Ödülü

“Bilinçli Tüketim” konulu resim yarışmasında, Erdem Koleji öğrencilerinin çizmiş olduğu 4 adet resim, sergileme ödülüne layık görüldü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve il genelinde ortaokul öğrencilerinin çizdikleri resimlerle derece elde etme yarışına girdikleri “Bilinçli Tüketim” konulu resim yarışmasında, okulumuz öğrencilerinin çizmiş olduğu 4 adet resim, sergilenme ödülüne layık görüldü.

Tüketim konusunda öğrencileri hem bilinçlendirmek hem de öğrencilerin yeteneklerini göstermeleri amacıyla düzenlenen bu yarışmada, çizdikleri resimle sergileme ödülü kazanan öğrencilerimiz Ela Çalım, Anıl Baba, Ela Ekinci ve Ayşenaz Nakıboğlu, seçici kurul üyesi Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Edibe Sözen ile günün anısına, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bilinçli bir tüketim alışkanlığının, insanların doğaya karşı en büyük sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çeken Genel Müdürümüz Mehmet Örfi Sönmez, yarışmada ödül kazanan öğrencilerle gurur duyduklarını ifade ederek bu başarıda emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Yasemin Güler’e teşekkürlerini iletti.

1 Yorum

1. Ramazan
    added on 20 Mar, 2019
    Cevapla

öğretmenimiz ve ÇOCUKLARIMIZIN EMEKLERİN SAĞLIK.