Erdemli Öğrencilerin Tiyatro Yolculuğu

Okulumuz Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen “Tiyatro İstasyonu” adlı gösteri, izleyicilerden tam puan aldı. Geleneksel Türk Tiyatrosunun en önemli eserleri arasında yer alan Meddah oyunu, Batılı tarzda ilk tiyatro eseri olan Şair Evlenmesi, yöre insanının zekâsı ile yaşantısının harmanladığı Matematik Oyunu ve benzemezlerin benzer taraflarının konu edildiği Klasikus Taklitus piyesi izleyicilerden alkış topladı.

Tiyatro oyunlarının yanı sıra okulumuz Yabancı Dil Zümresinin hazırlamış olduğu skeçlerin ve şarkıların sergilendiği programda izleyenler eğlenceli anlar yaşadı. Geleneksel Türk Tiyatrosu İstasyonundan başlayan bu keyifli yolculuk esnasında sanat dallarına ait birçok örneklerin yer aldığı duraklarda kısa molalar verildi.

Program sonunda, tiyatro oyunlarında yer alan tüm öğrenciler sahneye çıkarak seyircileri selamladı. İdareciler, öğretmenler ve öğrenciler, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.