Gerçeğini Aratmayan TEOG Tatbikatı

Erdem Kolejinde gerçeğini aratmayan TEOG tatbikatı.Erdem Koleji 8. Sınıf öğrencilerimiz Türkiye geneli deneme sınavıyla TEOG heyecanlarını gidermek adına ön hazırlık yaptı.Her ders için öğrencilerimize 40 ‘ar dakika sure verildi ve tatbikat boyunca gerçek sınavda olduğu gibi tüm kurallara uyuldu. Öğrencilerimiz gerçek sınavda yaşayacakları heyecanı bir nebze olsun azaltmak ve sınava giriş konusunda tecrübe sahibi olmaları için organize edilen TEOG tatbikatı gerçeğini aratmadı.
Erdem Koleji öğretmenlerimizin yıl boyunca sistemli bir ders çalışma çizgisi izledikleri TEOG öğrencilerimiz, özverili ders çalışmaları, velilerimizin Erdem Koleji eğitim sistemine olan güvenleri ile rekorun beklendiği TEOG sınavında hedeflerimiz büyük. 2. TEOG konularını kapsayan bu sınavda ter döken öğrencilerimize başarılar dileriz.