Hakkımızda

Gaziantep Özel Erdem Koleji, Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın katkılarıyla 1998 yılında kurulmuştur. 25 yıldan bu yana çağdaş ve bilimsel eğitim anlayışıyla kalite ve değerlendirme kültürünü özümsemiş bir kurumdur.
Özel Erdem Koleji, alanında uzman, genç ve dinamik akademik kadrosu ile sorgulayan, düşünen, eleştiren, ileriyi bugünden görüp tasarlayan, ülkemizin ve insanlığın geleceğine katkı sağlayacak bir nesil yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerin sadece zihinsel yönden değil aynı zamanda bedensel yönden gelişmelerine katkı sağlayan Özel Erdem Koleji, elde ettiği Türkiye ve il bazlı kültürel, akademik, proje ve sportif başarılarıyla öne çıkmaktadır.
Eğitimde gelişime ve değişime öncülük eden, bilimsel, teknolojik, kültürel gereksinimler doğrultusunda nitelikli eğitim sunulan Özel Erdem Koleji’nde rehberlik faaliyetleri de en etkili şekilde yürütülmektedir.
Özel Erdem Koleji, çağdaş ve bilimsel eğitim anlayışı, güçlü ve yenilikçi akademik kadrosu ile öğrencilerini okul öncesinden üniversiteye kadar temelde etik ve ahlaki değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.
25 yıllık köklü geçmişi ile Özel Erdem Koleji, aydınlık geleceğin teminatı öğrencilerine eğitim yolculuğunda ışık olmaktadır.