Kariyer Günleri

Bölüm,meslek ve iş hayatına dair cevaplanmayan soru kalmayacak demiştik. Gerçektende kalmadı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi 24 akademisyeni ile, Erdem Koleji Kariyer Günlerine katıldı. 17 Ocak Salı tüm gün Erdem Koleji öğrencileri ile birlikte olan akademisyenler üniversite adayı Erdemlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Samimi, sevecen bir o kadarda yoğun geçen program sonunda Erdem Koleji öğrencilerinin yüzü gülüyorudu. Daha bilinçli, daha kararlı adımlar atmaya artık hazırlar.
Kariyer Günlerimize katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ ın “Inovatif ve Proaktif Üniversitenin Kodları” konulu sunumu ise programımızın en ilgi çeken bölümü idi.
HKÜ si Rektörü Sayın Tamer Yılmaz ve HKÜ tüm akademisyen ve organizatör ekibine şükranlarımızı ileterek programımızı sonlandırdık. Çocuklarımızın geleceği için daha birçok projede birlikte olma sözünü de aldık.