Liseli Erdemlilerin Şanlıurfa Gezisi

Liseli Erdemliler; bahar’a Şanlıurfa da merhaba dedi. Erdem Koleji olarak gezip görmenin eğitimin önemli bir parçası olduğuna inanaıyoruz.Eğitim anlayışımızdaki en önemli hedef “Çok Yönlü Bireyler” yetiştirmek. Öğrencilerimizin çok yönlü bireyler olabilmeleri için kaliteli eğitim anlayışının yanında farklı kültürler farklı şehirler ve farklı insanlarla birarada olmaları gerektiğine inanaıyoruz. Her bir karışında büyük mücadelenin yaşandığı mukaddes ülkemiz ve toprklarımız ise bu amaç için oldukça zenginlik içeriyor. Kültürleri, ülkemizin ve şehirlerimizin tarihini ve bu topraklar üzerinde yşanmış şanlı tarihi uzman öğretmenlerimizden dinleyen öğrencilerimiz yine öğretmenlerimizle birlikte şehir dışı gezilerede katılmata oldukça istekliler. Açıkcası bu durum milli ve manevi değerlerle yetiştirmeye çalışmıtığımız çocuklarımızda görmek istediğimiz bir sonuç. Tarihte yaşanılanlara yaşanmış topraklara ziyaret  düzenleyen Erdem Koleji lise öğrencilerimiz bir hem eğlendiler hem öğrendiler.