Okul içi connect-4 yarışması

Erdem Koleji olarak öğrencilerimizin  zeka oyunlarında aktif ve başarılı olmaları bizim için öenmli.Erdem Koleji anfi salonunda 35 öğrenci arasında gerçekleştirilen yarışmamızda her etapta elenerek zeka oyunu connect’ i en iyi oynayan başarılı öğrenciler belirlendi. Bu oyunla birlikte öğrencilerin, yarışırken, hızlı düşünmeleri, hızlı ve mantıklı kararla vermeleri için özgüvenleri arttılıması amaçlandı. 2017 Mart ayı içerisinde düzenlenen; Erdem Koleji  Okul içi Connect – 4 yarışmasında; 1. 3/A sınıfından Aziz Kaan Kaya,2. 4/A sınıfından Bünyamin Aksoydan, 3. 3/C sınıfından Burak Koçyiğit oldular. Küçük öğrencilerin nezaket kuralları çerçevesinde birbirleri ile yarışmaları, kazanan ve kaybeden öğrencilerin birbirlerini tebrik etmesi vb. birçok kişisel yeterliliklere şahit olukça kolej olarak doğru bir eğitim sistemi uygulandığından emin oluyoruz.
Ortaokullu Erdemlileri ve Zeka Oyunları öğretmenimiz Bülent TAZE yi tebrik ederiz.