Rekor Başarı Geleneği Bozulmadı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM’nin düzenlediği ve 2 milyondan fazla öğrencinin katıldığı AYT’de Erdem Koleji öğrencileri başarılarının sonuçlarını aldı.

2018 AYT sınavında Erdem Koleji lise öğrencilerinin göstermiş olduğu başarı dikkat çekti. ÖSYM’nin sonuçlarına göre AYT’de Türkiye geneli 776. Ve 842. olan öğrencileri tebrik ederiz.

Sınav sonuçlarına göre Türkiye geneli ilk binde 7 öğrenci, ilk 5 binde 11 öğrenci, ilk 10 binde 30 öğrenci, ilk 20 binde 42 öğrenci, ilk 50 binde 70 öğrenci yer almaktadır.

Ortaya çıkan sınav başarısına göre öğrencilerin %33’ü üniversitelerin tıp fakültesi bölümlerini tercih edebilecek başarıya sahip. Sınavlarda gösterdikleri başarılara bir yenisini ekleyen Erdem Koleji öğrencilerini ve aileleri ve okul yönetimi tebrik etti.

Elde edilen başarılardan dolayı mutlu olduklarını, öğrencilerin bu başarılarının verdikleri emeklerin sonuçları olduğunu, önümüzdeki yıllarda da başarılı bir şekilde devam etme konusunda ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden okul yönetimi ve öğretmenleri, öğrencileri tebrik etti.