Şiir Dinletimiz Ayakta Alkışlandı

Erdem Koleji, Türk Dili Edebiyatı Zümresi ve Yetenek Zümresinin beraber hazırladığı “Aşkın Halleri” Şiir Dinletisi düzenledi.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Sahnesinde gerçekleşen şiir dinletisinde salon tıklım tıklım doluydu. Okulumuz Türk Dili Edebiyatı Zümresi ve Yetenek Zümresinin hazırladığı “Aşkın Halleri” Şiir Dinletisinde öğrenciler, Türkiye’nin güzide şairlerinin aşkı anlatan en güzel şiirlerini seslendirdi. Orkestra eşliğinde seslendirilen şiirler, dinletiye gelen seyircilerden büyük alkış topladı.

Sabahattin Ali’den Nazım Hikmet’e, Abdurrahim Karakoç’tan Sezai Karakoç’a, Namık Kemal’den, Necip Fazıl Kısakürek’e, Attila İlhan’dan Yahya Kemal Beyatlı’ya birçok şairin aşka dair şiirlerinin icra edildiği geceye, kadına karşı şiddeti ve kadın cinayetlerini anlatan şiirle koreografi geceye damga vurdu ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Şiir okuyan tüm öğrencilerimiz, sahneye çıkıp birlikte seyircileri selamladıktan sonra program sona erdi. Program sonunda öğrenciler, Erdem Koleji idarecileri ve öğretmenler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.