Suyun Serüveni

Gaziantep GASKİ yetkilileri; Erdem Koleji ilkokul öğrencilerimize “Suyun Serüveni”‘ ni anlattı. İçtiğimiz su, hangi yollarla ve nasıl bardağımıza kadar geliyor bunu konuştuk Erdemlilerin meraklı sorularıyla. Öğrencileri, toplumu;ülkemizde kullandığımız su kaynakları, su kaynaklarının kullanımı, suyun nasıl tüketildiği ve bu süreç içerisinde daha bilinçli su tüketimi konusunda bilinçlendirmek, daha özverili su kullanımına teşvik edebilmek amacıyla GASKİ yetkilileri tarafından seminer organizasyonu gerçekleştirildi. Yapılan sunum, yetkililer tarafından kullanılan sunum meteryaller ve etkileceyici fotoğraflar öğrencilerin merakını daha da arttırarak dinlemesi eğlenceli bir seminer gerçekleştirildi.
Teşekkürler GASKİ.