Torunumla Etkinlik Projesi

Erdem Koleji ilköğretim öğrenci ve öğretmenlerimiz Vefa lı bir çalışmaya imza attı. İlköğretimli Erdemliler büyükanne ve büyükbabaları ile aynı etkinlikte buluştu. Öğrencilerin sınıflarında yaptıkları tüm değerli çalışmaları yerinde gören büyüklerimiz aynı etkinlikleri icra ederek kendi eğitim zamanları da yolculuk yapmış oldular. Dede ve nineleri ile aynı sınıfta olan aynı sıralarda oturan öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Öğretmenlerimiz tarafından kokteylli bir program açılışı ile karşılanan büyüklerimiz, şarkılar söyledi. Sulu boya çalışmaları yaptı. Müzik sınıfımızda notlara torunlarıyla beraber çalıştı.
Tüm velilerimize tüm öğrencilerimize tüm öğretmenlerimiz ve Erdem Koleji ailesi olarak teşekkür eder, tekrar saygılar sunarız.