Yazarla Söyleşi Programı

Erdemli ilköğretim öğrencilerimizi her fırsatta kitap okumanın ve okuduklarını paylaşmanın öneminden bahsediyoruz. Sadece bahsetmekle kalmıyor, oturumlar düzenleyerek teşvikte ediyoruz. Bu kapsamda Edebiyat zümresi öğretmenlerimizin yapmış olduğu Yazarla Söyleşi programının ilk oturumunu Yazar Hüseyin Özhazar ile paylaştık. Kendilerine okulumuza geldikleri birden fazla gerçekleştirdiğimiz oturumlarla tüm öğrencilerimizle buluştukları için tekrar teşekkür eder, Erdem Koleji edebiyat öğretmenlerimizin bu özel ve zengin içerikli programlarından ötürü tekrar tebrik ederiz.
Yazarımız Hüseyin Özhazar tüm oturumlarda enerjisini kaybetmeden Erdemli küçüklerle buluştu hem de seminerler sonrası kitaplarını imzalayarak öğretmen ve öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.