Mezunlar Ofisi

Mezunlar Ofisi Yazlık Sinema Etkinliği

Erdem Koleji 21. Eğitim-Öğretim yılının sonunda mezun öğrencileriyle Yazlık Sinema programında buluştu.

Eğitim-öğretim hayatının 21. yılını dolduran okulumuz, mezun öğrencilerini okulda düzenlenen Yazlık Sinema programında bir araya getirdi. Erdem Koleji Mezunlar Ofisi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ve geleneksel hâle gelen programda Yazlık Sinema ile birlikte nostaljik anlar yaşandı.

Düzenlenen programla yıllar sonra mezun oldukları okuldaki sıra arkadaşlarıyla bir araya gelen öğrenciler hasret giderdi. Yeni mezun olan öğrenciler, iş hayatına atılmış ya da üniversite okuyan mezun öğrencilerle fikir alışverişlerinde bulundu. Özellikle 70’li ve 80’li yılların en önemli kültür sanat faktörlerinden olan yazlık sinema etkinliğinde mezun öğrenciler, birlikte mısır ve gazoz eşliğinde Yeşilçam klasiklerinden olan Neşeli Günler filmini izlediler.

Programla ilgili genel Müdürümüz Mehmet Örfi Sönmez: “Birbirinden farklı alanlarda başarılar elde etmiş mezun öğrencilerimizi görmek bizi gururlandırıyor. Biz büyük bir aileyiz. Her bir öğrencimiz ve mezunumuz bizler için çok değerli. Her geçen gün biraz daha büyüyen ailemizin başarıları da giderek artacaktır. Programa katılan mezunlarımıza bizlerle birlikte olma mutluluğunu ve beraber film izleme keyfini bizlere yaşattıkları için teşekkür ederiz.” dedi.