ERDEM KOLEJİ’NDE ”FENBEG” HEYECANI

Gaziantep’in etkin eğitim kurumlarından olan Özel Erdem Koleji’nde ilkokul ve ortaokul öğrencileri ulusal düzeyde gerçekleştirilen FENBEG Sınavında ter döktü.

Gaziantep’in alanında söz sahibi eğitim kurumlarından Özel Erdem Koleji, öğrencilerine ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirdikleri sınavlara katılım imkanı sunuyor. Erdemli İlkokul ve ortaokul öğrencileri, geçtiğimiz günlerde düzenlenen FENBEG  Sınavına katılarak ülke genelinde akranları ile bilgilerini yarıştırdı. Sınava toplam 190 öğrenci katıldı.

ÖZGÜN SORULAR İLE FENBEG

Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, ulusal alanda yapılan sınavın Gaziantep Sınav Merkezi olarak hizmet verdiklerini hatırlatarak sınavın iki etap halinde 27 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildiğini belirtti. Genel Müdür Sönmez, FENBEG Sınavına ilişkin yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz FENBEG Sınavı ile öğrencilerimizin fen okuryazarlığını ölçmeyi amaçlıyoruz. Üst düzey düşünme becerilerine odaklanan, farklı ve özgün sorulardan oluşan sınavın ilk etabına toplam 190 öğrenci katılım gösterdi. Öğrencilerimizin ulusal alanda binlerce öğrencinin katıldığı sınav ile fen alanında bilgi ve birikimlerini artırmasını amaçlıyoruz. Sınavda fen becerilerini ortaya koyan öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz “ifadelerine yer verdi.

“BİLGİLER EĞLENCE İLE PEKİŞİYOR”

Özel  Erdem Koleji Ortaokulu Fen Bilimleri Zümre Başkanı Kenan Göğüş, FENBEG Sınavına ilişkin yaptığı açıklamada “Ulusal düzeyde gerçekleştirilen sınav ile öğrencilerin hem bilgilerini eğlence ile pekiştirmesini, hem sınavların heyecanını yaşarken tedirginlikleri üzerinden atmasını hem de yarışma heyecanına ortak olmasını amaçlıyoruz. Emeği geçen tüm Fen Bilimleri Zümresi öğretmenlerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.